Мечтан любовник от Шерилин Кениън

Книга 1 от поредицата „Нощни ловци“ от Шерилин Кениън




Хиляди години прекарани в самота, години погълнати от тъмнина, а когато най-сетне успееш да излезеш от този кошмар – биваш използван, малтретиран и захвърлен. И на всеки няколко стотин години целия кръговрат се повтаря. 
За Джулиан Македонски това е просто типично.

Някога велик пълководец, водещ армии, пред които всички се кланяли, пред които цели страни се предавали, а сега затворник, прокълнат да не познае що е любов. 


Поразен от собственото си семейство и предаден от близките си, в него преливат чувства на омраза и жажда за мъст. Но веднъж примирил се със съдбата си, той потиснал всичките си емоции, докато на повърхността не останало и грам човечност.

За Грейс Алекзандър животът също не винаги е бил толкова лек. Преживяла травма още в тийнейджърски години, тя трудно отваря сърцето си. 

Kогато Селена, нейна най-добра приятелка, решава да призове един мъж, чиято орис е да служи като сексуален роб, на този който го е повикал, Грейс и се изсмива в лицето. Тя не вярва дори на една малка частичка от разказите за Джулиан, и докато разумът и казва, че трябва да подходи трезво към ситуацията, то сърцето и я тегли право към опастността. 

Книга за семейната любов и отчуждението, за боговете и техните несигурности, за човешката наглост и презрението. Книга за празни души, които се учат да обичат, без да очакват нещо в замяна. Попита с емоции, тя въздейства на читателите…



Коментари