Ще те чакам от Джей Лин

Кн. 1 от поредицата "Ще те чакам" от Джей Лин


Аз съм влюбена, много тежко влюбена, помощ! Колко би било странно ако просто през цялото време виждате на екрана „Обичам. Обичам. Обичам.”

И не, реди да си кажете това момиче нещо и хлопа или това е просто еуфория, ще ви спра. Прочетох книгата през октомври, сега сме ноември. Но чувството не отминава, а и няма защо – книгата е вълшебна. Не е пълна с вълшебства, но е просто тооолкова красива, искам да мога да я препрочета отново, без да знам какво ще се случи.
Но нека преминем по същество.

Всеки от нас си има неща, които иска да остави зад себе си, нали така? Но понякога тези неща не могат нито да бъдат забравени, нито загърбени.


Преди 5 години нещо ужасно се е случило на един купон за Хелуин, нещо, за което никои в целия град не е сигурен и не иска да обсъжда. Инцидентът е потулен, последиците – пренебрегнати, а бeдата – не се е случила. Или поне така им се иска да бъде. Сега 5 години по-късно Ейвъри е решена да остави миналото зад себе си и да помисли за своето щастие, за промяна. Отива в колеж на хиляди километри от дома си, с цел да се отърве от разяждащите я спомени от онзи ден.

И тръгвайки вече тя е изградила план в главата си как точно ще протече живота и. Това, което планът и със сигурност не включва, е някой, които да я разсейва.
Тук се включва и Кам, с неговите досадно сини очи, в които искаш да потъне, главозамайващо чувство за хумор, услужлив характер и добро сърце, няма начин да не хлътне по него, особено когато всеки пък, когато Ейвъри го доближи сякаш искри преминава през вените и.
Ситуацията става още по–заплетена, когато тя започва да получава заплашителни СМС-и и агресивни обаждания от непознат номер.

Сега тя е принудена да се изправи пред страховете от миналото си и да се опита да реши по кой път да поеме.

Не знам дали харесах книгата поради факта, че съм безнадеждна романтичка, но за мен прочитането и беше незаменимо. Мога да кажа само, че трябва да се даде шанс на тази книга. Също така мога да вмъкна, за тези от вас, които са чели поредицата „Красиво бедствие” от Джейми Макгуайър – поредцата на Джей Лин изключително много наподобява тях. За мен беше, като шанса да вникна в историята на Травис и Аби отново, но в по–мил и доста по–ощетен вид. Въпреки пречките, несигурностите, упоритостта и злопаметността, двамата герои бяха уравновесени, пленителни и взаимно-допълващи се. Книгата придава тази приятна романтична нотка, на иначе скучните и монотонни дни.

Коментари

  1. Първо да кажа: много хубаво ревю! Втора, ако не греша аз прочетох книгата в началото на годината и от тогава съм я препрочитала сигурно 5 пъти и винаги ме прави истински щастлива.

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно ревю! И аз обожавам тази книга :3 Кам и Ейвъри са едни такива сладурчета!

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се, че не съм единствената, която се разтапя всеки път, когато се сети за тези двамата. Обожавам ги! Благадаря много за милите думи ^^

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар