Blogmas #2

Popular Book I'm Planning to Read in 2016

Има ужасно много книги, и то известни такива, които мое превъзходителство не е чело. Сериозно, сещам се за поне 10 от тях. И тъй като последните няколко месеца бях погълната от романтичната вълна, не ме съдете, обхвана ме Коледния дух по от рано, искам през 2016 да обърна малко повече внимание на фантастиките.
По-долу съм изредих някои по-популярни книги и поредици, които не съм, но много искам да прочета.
·              Хари Потър
Не случайно започвам списъкът с тази. И преди съм споменавала, че брат ми има всички книги от поредицата още от както е бил дете (Интересен факт: Писал е писмо до Дж.К.Роулинг кога ще излиза 4 книга , да, било е отдавна, и тя му е отговорила. Още си пази писмото, нищо, че вече е на 24), а и познавам толкова хора, които са я чели и всички буквално я обожават. Не може да не ми стане интересно и на мен.

·              Следващите поредици може да ви учуди, че не съм ги чела, но не и, че ще ги кажа сега и това са Игрите на глада и Дивергенти. Причини: филмовите продукции много им харесаха и искам да дам шанс на книжните варианти.
·              Скъпоценни камъни
Тук положението е същото, като горе, но реших да ги отделя от тях, поради факта, че филмите по поредицата са все пак на немски. А причините, е, пътуване във времето. Need I say more?
·              Стъклен трон и Пърси Джаксън
Тези поредица са тооолкова четени и хвалени от всички, че сърце не ми дава да не ги включа тук.
·              Може и да не е голяма изненада товакоето ще кажа сега (казвала съм го мноого пъти). Книгата, която искам да прочета е Друговремец. Единственото, което ме спира тук е, че е огромна – 880 страници , но заради Джейми ще го направя.

·              Следващите поредици съм започнала вече и много ми харесаха и двете, става на въпрос за Воините на Посейдон и Лунните хроники. Но понеже съм мега непостоянна съм ги ударила на пауза и си чакат реда. Ще ги завърша през 2016, наистина.

·              И последните 2 са в категорията ми Maybeи това са Лабиринтът и Създадена от дим и кост. И за двете поредици съм чувала страхотни отзиви и съм ги оставила като план Б.
Линк към Blogmas #1

Коментари

  1. „Хари Потър“ е просто невероятна поредица, тя е тази която ме запали изобщо по книгите, „Пърси Джаксън“, „Игрите на глада“ и „Скъпоценни камъни“ също са просто невероятна поредици. Всяка една различна от другата, но няма да сгрешиш с нито една от тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Толкова пъти са ми казвали неща от този сорт, които да ме накарат да искам да ги прочета, че сега дори не знам с коя от тях да започна ;д

      Изтриване

Публикуване на коментар