Поредицата „ Сватбена агенция“ от Нора Робъртс

Поредицата „ Сватбена агенция“ от Нора Робъртс
 (мини ревю)

Четири приятелки израстват заедно, играейки си на сватби – коя ще е булката, кои ще са шаферките, кой ще е свещеника. Пораснаха с тази мисъл, всяка поела своя път, докато един ден след време не се събират отново и не се заражда мисълта за общ бизнес. Паркър, момичето, което предлага това, с подкрепата на брат си Дилейни, се справят с детайлите, а всички заедно – Паркър, Лоръл, Ема и Мак – започват съвместната си работа.
 
Първата книга „Видение в бяло“ е за Макензи. Фотографката с твърд характер, която среща свой познат от гимназията и между двамата пламват чувства. Възможно ли е да обожавате книга, от която сте напълно объркани – тук бях така.

Втората книга от поредицата е „ Легло от рози“ и в нея проследяваме може би една от любимите ми двойки от всички тях и това са Ема и Джак. Ема е момичето, което най-много оприличавам на себе си – романтичка, нежна, мила, като цяло душичка, но тя не подозира, че цял живот е имала Джак зад гърба си. Те бяха първата двойка, образувана в техния приятелски кръг и за тях беше най-трудно, но самите характери на главните балансираха всичко чудесно.

Третата книга „ Наслади се на мига“ е за по-оправните и твърдоглави момичета.  Лоръл е осъзната, умна и пряма, но и винаги е мислела, че мъжът, в който е влюбена гледа на нея, като на по-малка сестра, една от приятелките на сестра му, но за Дилейни положението никога не е било толкова просто. И всички карти падат на масата, когато в един момент се отдават на една целувка, и двамата осъзнават, че това, което изпитват един към друг няма просто да отмине.

Четвъртата, и последната, книга от поредицата „Щастливи завинаги“ наблюдава най-различната и необикновена двойка досега. Паркър, жената зад идеята за общия бизнес, е млада, енергична, красива и брилянтна. Всичко при нея е под контрол, но нейният контрол е този, който излиза от нормите в присъствието на Малкълм. И докато Паркър е перфекционистка с характер на лисица, Малкълм е бунтар. Самоуверен и чаровен, този мъж е способен да покаже на Паркър какво означава любов.

Книгите са толкова романтични и оригинални и за пореден път ме удивява Нора Робъртс с начина на писане и изграждането на персонажи, които перфектно се допълват един друг. Много леко четиво и несъмнено ще чета още книги от тази авторка.  

Коментари

  1. Въпреки че прочетох само третата книга, стилът на Нора Робъртс е наистина увлекателен, много добре си представила четирите истории. <3

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се, че ти е харесала. Благодаря, Пам ♥

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар