March Wrap-up and April TBR

March Wrap-up and April TBR 
От началото на годината на месец четях по 2-3 книги и не виждах смисъл да пиша wrap-up постове, но този месец изненадах и себе си и прочетох 7 книги и реших – е, защо пък не.

Бъди с мен от Джей Лин.  РЕВЮ.
Месеца ми започна с една лека и приятна история – тази на Джейс и Тереза. Книгата я бях започнала преди известно време и я бях спряла за мъничко, но беше време да я завърша и останах, още веднъж, много доволна от Джей Лин.


След това Памела от More book summary ми препоръча поредицата „Братството на черния кинжал“ и веднъж започнах ли беше много трудно да се спра – книгите са прекалено увлекателни и аз открих една авторка, която определено успя да ми задържи вниманието.

Тъмна любов от Дж. Р. Уорд.  РЕВЮ.
Вечна любов от Дж. Р. Уорд. РЕВЮ.
Пробудена любов от Дж. Р. Уорд.
Споделена любов от Дж. Р. Уорд.
Освободена любов от Дж. Р. Уорд.



Под този мъж от Джоди Елън Малпас.  РЕВЮ.
Последната книга от месеца се оказа доста нежна и красива и като цяло, обичам Джеси, така че бях много щастлива да бъда погълната отново от историята му с Ава.

В последните дни от месеца започнах  също и Хари Потър от Дж. К. Роулинг (Алелуя!), но за жалост реших, че след училище ми се спи и не ми остана кога да я завърша, затова явно ще е в купчината за месец април.
Плановете ми за април, от своя страна, са доста необичайни. Понеже има много книги, които трябва да прочета избрах осем заглавия, които са най-наложителни и използвайки генератор за случайни числа подредих следните книги.

Хари Потър от Дж. К. Роулинг.
Красива забрава от Джейми Макгуайър.
Алена кралица от Виктория Авеярд.
Зад затворени врати от Шанън Макена.
Сладко палаво момче от Кристина Лорен.
Скарлет от Мариса Мейър.
Среднощна корона от Сара Дж. Маас.
Тъмна дарба от Александра Бракен.

Накрая добавих няколко резервни книги, като И заживели щастливо, Рубиненочервено, Звезди за Лола, Разбиий ме, Индия плейс и няколко други по-неналежащи заглавия.


Това е реда, в който ми се паднаха книгите, но усещам, че може и да разменя някоя и друга, но като цяло се надявам да успея да прочета всичките и дано и април ми се окаже толкова успешен месец, като ви пожелавам същото и на вас.

До скоро!

Коментари

  1. Какво да кажа, не като да не те карам да почнеш Хари :D, не бях права и за братството, не като да не ти харесаха <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти никога не си права, нее ;д Недей сега да злорадстваш пред хората. За Хари отказвам да говоря ;д <3

      Изтриване
  2. Прочела си доста книги прес месец март. Много се радвам, че си започнала поредицата за Хари Потър. Съвсем скоро ще се убедиш колко е перфектнаа :3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За мен наистина са доста, в сравнение с предишните месеци, въпреки че винаги може и повече. ;д А за Хари - още съм на първата книга и я обожавам!

      Изтриване

Публикуване на коментар