Красива сватба от Джейми Макгуайър

Кн.2.5 от поредицата „Красиво бедствие“ от Джейми Макгуайър
Ревюто съдържа спойлери от първите две книги от поредицата! Ревюто на Красиво бедствие може да откриете тук.

  Историята на Аби и Травис продължава. В последните страници на „Ходещо бедствие“ огромна трагедия сполучи двойката и те за малко се разминаха с животите си. В последните минути се разбра, че Аби и Травис оцеляха, а семейство Мадокс ги посрещна с отворени обятия. Последните изпитани чувства бяха статични, преливаща радост, че всички са добре; раздираща тъга, заради десетките жертви; опасение, че последиците могат да разрушат толкова трудно създадената хармония между двамата.

Време е да се вземат мерки.
Аби знае, че не може да остане за дълго тук, не и след снощните събития. Не може да позволи още едно нещастие да ги застигне и не може да бъде разделена с Травис. Трябва да се махнат от тук. И хитрото момиче има точно каквото е нужно за перфектното алиби.

Травис е най-благодарният човек на планетата. Момичето, за което би дал живота си, и почти го даде, е добре в прегръдките му. Няма нищо по-хубаво от това в живота му. Но, от друга страна, този същия живот премина през огромен обрат, ужасяващи сънища започват да го измъчват, а вината, която изпитва започва да го поглъща и единственото нещо, което го задържа в реалността е Аби.


Това беше един от най-странните моменти от живота им, но и един от най-хубавите. Една от най-предсказуемите книги, но и най-красивата. Докато първите две книги от поредицата бяха интересни, интензивни, непостоянни, динамични, способни да ви оставят без дъх, третата беше по-спокойна, мимолетна, истински прекрасна. Една чудесна книга, с един чудесен край на историята на силната двойка, вдъхновила множество читатели по света.

Коментари