A Story Beyond the Pages


Hello, слънчица.
Днес се включвам с една идея, която съм виждала тук-там в YouTube, но никога не ми е хрумвало да я опитам. Идеята е collaboration между два или повече блога и е следната – избират се няколко книги, които нито един от участниците да не е чел, като е препоръчително броят на книгите да е четно число. Моето другарче в случая е Памела от More Book Summary и двете заедно се спряхме на 6 книги, които искаме да прочетем. За всеки от следващите 3 месеца сме изтеглили по 2 книги на месец, за да имаме време и за други четива, като книгите за Юли са:
 Ангелска кръв от Налини Синг + Легендата от Мари Лу.
  
Причината да се опитаме да осъществим тази идея точно сега е проста – лято е, училището свърши, изпитите минаха и имаме много повече свободно време. След прочитането на двете избрани книги в края на месеца ще напишем пост за впечатленията ни от книгите, какво сме очаквали, какво ни е харесало или какво ни е разочаровало.


Двете и преди сме правили подобни collaboration постове свързани със сериали, които и двете гледахме и доста хора харесаха идеята ни. Затова и решихме, че ще е приятно отново да се обединим и евентуално дори да вдъхновим още от вас да се включат. Всеки, който му допадне идеята трябва просто да си намери другарче, заедно да си намислят няколко книги, които не са чели, но искат да прочетат, и да ги разпределят по двойки за всеки месец, така че да не се съвпадат две книги с прекалено сходни идеи или пък две прекалено дълги/ прекалено къси книги. 

Идеята е донякъде с цел обменяне на мнения, но и също повече контакти между блоговете. Надявам се да ви е допаднал замисъла ни и много ще се радваме, ако решите да се включите – ще бъде супер яко да прочетем кои книги вие сте избрали и какво мислите за тях.  ^^

Линкове към дискусиите:
Ангелска кръв от Налини Синг /тук/
Легендата от Мари Лу /тук/

Коментари