Джамейка Лейн от Саманта Йънг

Кн.3 от поредицата „Дъблин Стрийт“ от Саманта Йънг
Това е историята на поредната двойка от една от любимите ми поредици.

Нейт и Оливия не винаги са били приятели, но още от първия миг, в който се запознават си допадат. Но ако вие не знаехте предварително това трудно бихте преценили взаимоотношенията им.

Нейт е развратник, плейбой, умопомрачително красив, висок, арогантен, остроумен – всичко, което може да искате от бъдещия ви учител по свалки. Изтърпете още малко...

Оливия, от друга страна, е примирена, кротка, може да кажете дори, че е леко смотана на пръв поглед, но това скучно момиче крие доста повече от същността си, от колкото предполагате. Зад широките невзрачни дрехи и привидно отегчено изражение се крие едно много притеснително, но интригуващо и чувствено момиче. И когато решава, че е време да се поотпусне малко и да се отърси от ограниченията, които си е наложила се обръща за помощ към най-добрия си приятел. Или той се притичва на помощ – трудно е да се каже. Но развоя на събитията е по-важен и нека ви кажа, той е пооовече от задоволителен.

Двамата започват да прекарват все повече време заедно, докато се учат, поправка  докато той я учи да бъде по-експериментална, по-открита, по-смела. В последствие откриват много повече един за друг, от колкото са знаели преди, променят се взаимно и заедно започват да проумяват какво се е криело под маската на партньора им през цялото време.

Една отваряща очите книга, учеща ни да бъдем смели, целеустремени, честни, истински, себе си. Една история за прикрита любов, силни чувства, неудържимо желание, мигновено привличане и бушуваща страст. Книга, която разполага с всичко, което ви трябва, за да откриете вътрешната ви богиня. Препоръчвам на всеки читател на любовните романи. 

Коментари