Индия Плейс от Саманта Йънг

Кн. 4 от поредицата Дъблин Стрийт
от Саманта Йънг

Още в първата книга от поредицата се запознахме с малката сестра на Ели Хана и дори видяхме част от нещата, през които тя преминаваше в онези моменти. Като малка Хана беше любопитно, умно момиче, с чувство за хумор и с винаги готова ответна реплика. Но малката Хана отвори сърцето си за едно момче, което скоро след това напусна живота ѝ прекалено неочаквано, а следите от него останаха прекалено болезнени.
Сега, когато Хана е голяма, тя няма нужда от мъж. Силна е, независима, още по-умна и по-красива, още по-добра версия на себе си. И е забравила онази част от миналото си, която я е направило толкова слаба и уязвима за момент. Докато не среща отново човека, някога означавал всичко за нея, и онази уязвимост не изплува отново.

Марко ДАлесандро е скромен и мълчалив, с външния вид на човек, с който не бива да се закачаш. Но под тази маска на лошо момче се крие едно чисто сърце, готово на всичко за близките си. Като малък Марко оставя Хана и Шотландия зад гърба си и не поглежда назад. Но няколко години по-късно се връща обратно и открива, че съдбата е начертала нов път за него. Път, който го води право към Хана. Осъзнавайки последиците от действията си от онази нощ, в която остави момичето на мечтите си само и от прекараните години, без нито едно обаждане, Марко всячески се опитва да ѝ докаже колко съжалява и да заслужи прошката ѝ. Но докато двамата най-сетне закрепят отношенията си, нова тайна изплува и заплашва бъдещето на младата двойка.

Когато съм с теб имам чувството, че всичко ще бъде наред. Не мога да го обясня.


Авторката е една от любимите ми и е изключително трудно да напиша ревю, в което да изразя реалните причини, поради които си заслужават книгите ѝ, но ще опитам. Цялата ѝ поредицаДъблин Стрийтсъчетава реални истории, към които всеки може да се отнесе, но също и страхотен романс, страст, болка, любов, шепоти на миналото и хиляди съмнения. Приятелските връзки, както и романтичните, са изключително реално представени, а начина, по който Йънг пише за тях ви кара да се пренесете при героите и да преминете всяко едно изпитание с тях. Индия Плейс беше една книга, към която бях малко предубедена, защото разказва историята на Хана, която помним още от началото на поредицата, когато тя беше още дете. Четейки първите три книги винаги присъстваше малкото момиче, което постепенно се превърна в една умна тийнейджърка която мечтаеше за своето И заживели щастливо, а книга четвърта ни представи точно това.

Коментари

  1. Написала си много хубаво ревю и съм напълно съгласна ,че авторката успява да пресъздаде историите по един неповторим начин.:)На скоро прочетох книгата , а в момента чета Скотланд стрийт ,която също е страхотна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря! ^^ Нямам търпение да прочета ревюто ти на Скотланд стрийт. Мисля, че след нея имаше и още една преведена книга и нямам търпение да започна и нея! #obsessed ;D

      Изтриване

Публикуване на коментар