сряда, 20 юли 2016 г.

Personality quiz: Books

Personality quiz
o  Books

Предния път направих куп тестове, които да ми кажат кой герой съм от едни от най-често срещаните сериали, които следя. (линк) Този път промених идеята и замених сериалите с известни поредици, които всеки би трябвало, ако не да е чел, то поне да е чувал. Enjoy ^^

 Divergent – Christina
За тези от вас, които не помнят коя е тя (аз първоначално не зацепих) тя е може би една от първите приятелки на Трис и също като нея се премести от друга каста при Безстрашните. Беше печена. Доволно.

The Selection – May (America’s sister)
Значи казвате, че се интересувам основно от храната и дали принца е хубав, така ли? Кого залъгвам. Дори не се засягам, звучи точно като мен. Throne of Glass – Dorian
Тук не знам какво да кажа. Дориан е привлекателен, мил, учтив, забавен, олицетворение на думата джентълмен, така че предполагам това е в плюс за мен. 

The Lunar Chronicles – Levana
Еййй, защо аз да съм злата кралица? Левана, сериозно? Ауч.

The Infernal Devices – 50 % Tessa (30 % Charlotte, 10 % Jem, 10% Will)
Този тест най ми допадна, понеже пишеше в проценти колко от качествата на всеки от героите притежавам. Но не мисля, че аз бих била подходяща Теса, просто не ставам за това.


Percy Jackson – Percy
Тук определено ме хванахте неподготвена, Пърси, наистина? Мислех, че съм някой по-… нерешителен, несериозен, абсолютно не-готов на героични дела, but... оkay. ;д 

Harry Potter – Hermione Granger
Оставям най-прекрасната поредица, която съм имала честта на прочета, на последно място. Интересно, че на всеки въпрос, където можеше да отговоря, че държа на ученето, домашните и отговорността аз избирах нещо коренно различно, и пак се оказах Хърмаяни... случайност? 
Линк.

Супер забавното беше да правя толкова много и различни тестове и аз останах значително доволна от отговорите (без частта с Левана ;д) и от миналия, и от този път. Също така, ако искате да видите предишната публикация на тема кой герой от любимите ми сериали ми се падна на подобен вид тестове може да откриете ТУК.

Няма коментари:

Публикуване на коментар