The Summer Book Tag

Вече официално е лято, навън е около 1000 градуса и дори най-малкия повей на вятъра е като Дар божии. И докато през най-топлите дни си стоях вкъщи и се чудех какво да правя с живота си ме озари една мисъл - все още не съм правила нито един летен таг. 
Още миналото лято някой ме беше тагнал, но за съжаление вече съвсем забравих кой, но от своя страна сега ще тагна Габи, Илияна, Памела и Гергана.

1. Кои корици ви карат да си мислите за лятото?
Тези, които имат много топли цветове на себе си и/ или нещо слънчево. Цветята също навяват на пролетта и лятото.

2. Коя книга е способна да ободри деня ви?
В момента чета Ангелска кръв и мноого ми харесва, така че тя е отговорът ми.

3. Назовете книга с нещо жълто по нея.
Първата книга, за която се сетих беше Тъмна дарба, но когато се загледах в надписа ѝ осъзнах, че е по-скоро оранжев, затова избирам:

4. Кое е любимото ви лятно четиво?
Повечето пъти през лятото залагам на леки, романтични истории. Избирам Елинор и Парк – една от книгите, които смятам на прочета следващия месец.

5. Коя книга ви е оставила с лош край?
Анна в рокля от кръв от Кендар Блейк. Книгата ми хареса, но тайно (или не толкова тайно) се надявах да завърши по-приятно. Но пък това допринесе за втората книга, така че… whateva.

6. Коя книга ви е оставила чувстващи се щастливи след края?
Перфектна химия – една красива книга с чудесен край.

7. Коя корица ви напомня на залеза?
Твърде далеч: Завинаги от Аби Глайнс. Корицата е много нежна и приятна и определено фона ми напомня на залеза. Мога да я гледам с часове 

8. Назовете една поредица, която се надявате да прочетете това лято.
Академия за вампири. Не бих казала, че ще прочета цялата поредица, защото не знам колко ще ми хареса първата книга, а и досега не съм чела нищо на авторката, но съм чувала страхотни отзиви. Стискайте палци да ми хареса.

Коментари

  1. Страхотен таг ❤ избрала си страхотни книги! Особено "Перфектна химия"!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Толкова се вълнувах и нямах търпение за Перфектна химия, че за по-малко от ден и видях сметката и просто... нямам думи, обожавам я. ❤ Чакам с нетърпение да видя ти кой книги би избрала ^^

      Изтриване

Публикуване на коментар