Goodreads Tag!


Бях тагната от Paris Love, а аз от своя страна избирам да тагна Ева, Мари, Кая, Ади и Теди (нагли сме и тагваме много хора ;д). Надявам се тагът да им допадне, понеже наистина смятам, че е малко по-различен от останалите и аз доста се забавлявах, докато го писах.

1. Коя беше последната книга , която маркирахте като прочетена?
Парченца от нашия живот от Хелън Дънбар – книга, която не смятах, че ще е мой тип, но се оказа много интересна, поучителна и приятна за четене.

2. Кои са книгите , които четете в момента?
Книгата Разбий ме стои там сигурно година и скоро ще я махна, но освен нея съм отбелязала Обсебен от Дебора Блейдън и Академия за вампири от Ришел Мийд.

3. Коя книга добавихте последно към списъка си за четене?
Последно добавих Сянка и кост, книга първа от поредицата „Гриша“.

4. Коя е следващата книга , която сте запланували да прочетете?
Колебая се между Сърца за разбиване от Али Новак или И заживели щастливо от Кийра Кас.

5. Използвате ли системата за оценяване на Goodreads?
Абсолютно, въпреки че никога не съм давала оценка по 3*, а понякога, на някои книги, които са към 4,5* им давам пълно 5, защото системата не позволява иначе. Това е малко неприятно, но не е болка за умиране.

6. Изпълнихте ли своето читателско предизвикателство за 2016 година?
Все още не, но съм с 10-ина книги напред, така че съм сигурна, че ще го завърша до края на годината, а може би дори ще го надмина.

7. Имате ли wishlist?
Защо ми е wishlist, когато имам to-read list?

8. Коя е следващата книга, която планирате да си купите?
Архангелска целувка, която излиза тази събота, а аз вече нямам търпение!!

9. Имате ли любими цитати, който обичате да споделяте?
Много книги – много цитати и нямам точно любими, понеже постоянно откривам нови и забравям старите, но има едно изказване, което не е от книга, но много ми харесва и гласи:
What’s the good of living If you don’t do a few crazy things.

10. Кой е любимият ви автор?
Имам прекалено много, но най-близко до ума са ми Дж. К. Роулинг (какъв шок), Касандра Клеър, Налини Синг, Стефъни Пъркинс, Саманта Йънг, Джейми Макгуайър, Дж. Л. Арментраут (или Джей Лин, който както я знае). Много са, а едни от новооткритите ми автори са Колийн Хувър и Ришел Мийд.

11. Присъединили ли сте се към някои групи?
Само една, но честно казано не ѝ отдавам голямо внимание.

12. Колко книжни рафтчета (bookshelves) имате в Goodreads?
Обичайните 3 – read, currently reading & to-read – и засега са ми достатъчни.

Коментари

  1. Много ти благодаря за тага - и на мени ми се струва доста интересен <3 "Академия за вампири" е една от най, най, нааай - любимите ми поредици, затова чакам с нетърпение мнението ти за нея :)
    А Касандра Клеър, Стефъни Пъркинс, Арментраут и Мийд са и сред моите любимки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е допаднал. ^.^ От Академията ми остават само още 30-40 странички, но вече мога да кажа, че цялата поредица ще се чете и определено влиза в листа ми с любими, а скоро ще пусна и ревю + дискусия в края на месеца. ♥

      Изтриване
  2. Много ти благодаря за тага, съвсем скоро ще го направя! <3 Страхотни отговори! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, прекрасна. ♥ Ще чакам да видя отговорите ти.

      Изтриване
  3. Много благодаря за тага, определено е по-различен от останалите и ще го направя с удоволствие! <3 "Академия за вампири" е страхотна - очаквам мнението ти, а "Сянка и кост" също си заслужава! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря! И аз сметнях, че е по-различен и баналните въпроси тип "любим автор", "любима книга", "любим жанр" тук не присъстват, което е една от причините да се втурна да го правя. Нямам търпение да се захвана с ревюто на Академията щом а завърша. ♥ За "Сянка и Кост" не бях много сигурна (и все още не съм ;д), че е мой тип, но след толкова добри отзиви и препоръки, няма как да не ѝ дам шанс. :)

      Изтриване
  4. Благодаря за тага, с удоволствие ще го направя! Аз наскоро прочетох първата книга от поредицата "Академия за вампири", страхотна е и нямам търпение да продължа с останалите. Надявам се скоро да им дойде редът! ^.^ <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти е харесал. ^.^ Аз също много се наслаждавам на книгата и нямам търпение да продължа с останалите книги, въпреки че толкова поредици ми се събират, че не знам как ще смогна да прочета всичко, което искам. ;д

      Изтриване

Публикуване на коментар