Back To School Tag

Back To School Tag 

Огромни благодарности на Румяна за шанса да направя този таг, който много успешно ме върна една година назад, към последният ми училищен първи учебен ден (не знам това дали имаше логика ;д).

1. Кой клас/курс си?
Тази година ще бъда 1ви курс.

2. За какво се вълнуваш/притесняваш относно предстоящата учебна година?
Вълнувам се основно относно започването на ново място и факта, че настъпва момента да започна една нова част от живота си, но пък факта, че няма да познавам никой малко ме притеснява. Но и се вълнувам. Сложно е. ;д

3. Любимата част от подготовката преди училище/университет?
Както Мари и Руми преди мен, и аз ще кажа, че ми е най-приятно да пазарувам за всевъзможни school supplies, като тетрадки (основно тетрадки), цветни химикалки и листчета, коректори, гумички, тефтерчета и органайзери + учебници, но те не са толкова вълнуващи.

4. Какво мислиш за училището и класа си/университета и групата си?
Все още не съм ги срещнала, но се чувствам обнадеждена, понеже се очаква да сме женско царство. #girlpower

5. В колко часа ставаш за училище/университета?
Досега за 12 клас ставах за първа смяна в 6:00, за да мога в 6:45 да съм тръгнала към спирката, а за втора смяна ставах към 10:30 горе долу. Все още не знам как ще е тази година.

6. Старателна ученичка/студентка ли си?
Не съм от хората, които пишат домашни, нито преписват домашни. Честно казано, освен ако нямаме тест или изпитване, не си правя труда и да уча, а чак след това, когато ми се насъбере повече материал, го уча на веднъж. Колко умно от моя страна, много съм старателна… ;д

7. Раница или дамска чанта?
Принципно съм заклета фенка на дамските чанти, но знаете тези малките ранички, които нашумяха в последната половин година – е, купих си такава и е НАЙ-УДОБНОТО НЕЩО, КОЕТО СЪМ НОСИЛА и е супер сладка и може да се съчетае доста лесно, било то с по-casual облекло, като дънки, кецове, тениска и яке или пък с рокля и високи боти. Наистина няма значение.


8. Стил на обличане в училище/университета?
В повечето случай залагам на едно от гореспоменатите – или ще съм с дънки, кожено яке, кецове и потник или с рокля, боти на равна подметка или висок ток. И задължително се гримирам. Знам, че доста хора още не си бяха отворили очите и те първа си пиеха кафетата рано сутрин и ме питаха „Кога намираш време да се гримираш и да си направиш косата?“ и отговора ми винаги беше един и същ – от толкова време се гримирам и си изправям/къдря косата, че вече съм доста бърза и дори не ми прави впечатление. Пък и ми действа донякъде ободряващо.

9.Интересен/забавен спомен от училище/университета?
Имам доста такива, но един от основните е, че аз винаги си бъркам класа, когато съм за първа година в ново училище – 8ми клас трябваше да прекарам целия 15ти септември по кабинетите на учителите и директорката, защото си бях объркала паралелката и най-накрая, когато ми намериха истинския клас, госпожата ме посрещна с думите „А, ето го и нашия беглец“. Нямаше такъв срам, толкова се изчервих. ;д Но пък сега се смея на тази история.

10.Кого тагваш?

Ами, Румито (надявам се, че не се обижда, като я наричам така ;д) тагна доста хора, и не знам изобщо кой остана, затова ще копирам нейните имена и ще го оставя отворен, за всеки, който мрази училището и искаше да отиде на първия учебен ден само, за да се види с приятелите си. ;д

Коментари

  1. Супер интересни отговори ❤.Сигурно се вълнуваш много за университета, дано да си сред приятни хора.Пожелавам ти успех и няма проблем да ме наричаш така, много хора го правят 😁.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. ♥ Ами преплитат се напрежението и вълнението, но определено чакам с нетърпение да видя какво ме очаква в следващите 4 години. ;д

      Изтриване

Публикуване на коментар