Ruler of Books Tag

Ruler of Books Tag / Властелинът на книгите 

Трябваше да направя End of Summer Book Tag тази седмица, но така се получи, че в момента съм на море и нямаше да е точно на мястото си да го пусна сега, затова го изместих за по-нататък, а за днес ви представям Властелинт на книгите. Благодаря на Теодора за тага. Аз от своя страна ще предизвикам Калина, Габриела и Мишо.

1. Коя книга бихте накарали всеки да прочете?
Някоя от книгите на Сара Дж. Маас или Ришел Мийд. И двете пишат много увлекателно и книгите им са пподходящи за широка аудитория.

2. Какво бихте премахнали от оформлението на дадена книга?
Има няколко неща, които ме дразнят в книгите. Първото е, че размерът на книгите е различен. Ако някой види как изглеждат книгите ми по височина ще му стане лошо. ;д Би било страхотно, ако можеше всички книги да се правят с един и същи размер. Второто нещо е разделителят. Обожавам разделители и ми става много приятно, когато отворя книга и тя си има разделител. Perfection.

3. На кой автор бихте възложили да ви напише каквато и да е книга?
Отговорите от 1ви въпрос важат и тук, като може би ще добавя Саманта Йънг. Също би било интересно да видя как Кийра Кас би написала някоя книга в различен от типичния ѝ жанр. ;д

4. Коя книга бихте изпратили в мазето на библиотеката?
Не мисля, че имам такава всъщност. Не казвам, че не съм попадала на книги, които не са ми харесали, но никога не ми се е случвало да не харесам абсолютно нищо или да я намразя. Винаги все нещо ми хваща окото.

5. Кой дизайнер на корици/илюстратор бихте искали да ви направи стенопис?
Само аз ли не знам имената на хората, сътворили любимите ми корици? Понеже доста хора казват някакви имена, които дори не съм чувала и аз стоя втрещена и се чудя „Да не би само аз да не се интересувам от такива неща?“ ;д Но за да отговоря на въпроса кориците на поредиците „Двор от рози и бодли“ и „Създадена от дим и кост“ са уникални. Както и новите корици на „Хари Потър“. Както и кориците на „Алена кралица“. Както и на Самодива. ;д Мога да продължавам така до утре.

6. Чие лице на герой бихте сложили върху монета?
Колебая се между Лиса Драгомир, Доран Сполдинг и Селена. Трябва да е някое badass royal лице!

7. Коя книга би спечелила наградата „Владетел на Книгите 2016”?

До тук съм прочела някои доста хубави книги, но на топ местата са ми ХП, Звезден полет и Академията.

Коментари

  1. Спокойно и аз не знам кои са създателите на любимите ми корици като правих този таг трябваше да взема любимите си книги и да видях кой е създателя на кориците им.

    ОтговорИзтриване
  2. Успокои ме. Помислих си, че само аз не ги знам тези неща и мислех да потърся, но naah... :D

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар