Как да се омъжиш за вампир милионер от Керелин Спаркс

Книга 1 от поредицата „Рискована любов“ от Керелин Спаркс



Даа, знам как звучи. Името е банално, странно, ужасно, аматьорско, изтъркано. Чувала съм всяко от тези, но колкото и да се смях в началото, точно то ми привлече вниманието. 
Различно е, а аз съм индивид, който е (тайно) привлечен към странностите.

Предполагам, трябва да започна с това, че книгата е много хубава, забравете заглавието, забравете какво са ви казвали, това е една очарователна книга.




Той е Роман Драганести. Олицетворение на перфектния мъж.
Тя е Хана Уилън. Зъболекар със страх от кръв.
Звучат като перфектната двойка, нали? Само, че има една малка подробност – той е вампир. Ако трябваше да вечерят заедно тя щеше да си поръча нещо от менюто, той щеше да си поръча нея, абе знаете процедурата. 





Но Роман прави една фатална грешка, която му коства зъбът. Сега има ограничено време да намери зъболекар, в 3 през нощта, които да му оправи зъба преди изгрев слънце. Не успее ли, докато спи през деня ще се възстанови и там където е бил зъбът ще стои дупка. Разберете го, вампирът просто не иска да се храни до края на вечността на една страна.
Тя пък е станала свидетел на убийство от страна на руската мафия, а тяхната нова цел е да я отстранят. Сменя името, сменя и адреса, но те успяват да я открият. И сега идват за нея.



Книгата е забавна и осмива животът на един мъртвец, загубил смисъла на живота си, и на една жена, която само Бог знае защо работи като зъболекар при положение, че и призлява дори при мисълта за кръв. Постепенно се случват доста неща, които ги тестват. Четене на мисли, баща убиец, вампирски харем и армия от шотландци, все още обличащи се сякаш е 19 век са само част от нещата, които ще откриете измежду страниците.

Изчетох я на един дъх и смятам на продължа с останалите книги от поредицата. Мога само да кажа, не се повлиявайте от заглавието, книгата е много добре написана, не липсва хумор, забавни сцени и неочаквани обрати. Непредвидима и завладяваща, със сигурност е една от любимите ми.



За тези от вас, които все още не са я чели, мога само да кажа, че изпускате много. Искрено се надявам повече хора да и дадат шанс :) мисля, че биха се изненадали.

Коментари