TV Series Reaction #2

TV Series Reaction #2
/Collaboration/

Обединих се с Памела Петкова от More Book Summary с цел дискусия върху някои сериали, които скоро започнаха или просто са били подновени. Това е втората част от общия ни проект, като първата беше е на тема нови сериали, които те първа излизаха и по това време бяха излъчени само няколко епизода, а втората съдържа сериали, които и двете следим от дълго време, а наскоро са започнали да ги излъчват отново.

Отново използвахме генератор, който на случаен принцип да избере коя от двете ни за кои сериали ще публикува.
Сериалите от днешната втора част при мен са – Teen Wolf & The Flash.
А на Памела са – The 100 & Pretty Little Liars. Линк към нейния пост може да откриете ТУК.


Teen Wolf

П.Г: Впускам се директно, казвайки че още когато изгледах трейлъра преди близо 4-5 години вече, харесах историята и веднага го пуснах.

П.П: Аз дори не помня как започнах сериала, а да не говорим за трейлъра, но щом не съм спряла, си личи какво мисля. :D

П.Г: И все трябва да помниш първите сезони, нали? Защото, колкото и напред да сме стигнали все още помня първи сезон и ужасната прическа на Скот, приличаше на маймуна в главата. :D :D

П.П: О, тая прическа, всеки път се сещам за онзи клип на Дилън, където пее Wanna be, а сега е Стайлс, е това ако не е развитие не знам кое е.

П.Г: Да, момчетата изминаха дълъг път, за да стигнат до тук. Не само в личен, но и в професионален план – в началото сериала започна по-спокойно и самата история беше много по-детска. Сега виждаме едни големи хора, способни да се справят с пустинни вълци, наемни убийци, демони със зашити устни, Ногитсунета, хора с едно допълнително око и какво ли още не.

П.П: На моменти обаче става ужасно объркано, Dread doctors, е това не го очаквах. И цялата работа с глутницата на Тео от химери, въпреки че, знаех, че е от лошите това, че върна всички мъртви и сега и на тях нещо им е прещракало, Кира и Малия ги няма Скот и Стайлс бяха скарани, цялата глутница я няма.

П.Г: Да, дори да пренебрегнем Тео и всичко, което направи той в този сезон глутницата реално не съществува. Всеки се справя със собствените си проблеми: Малия – майка и се опитва да я убие; Кира е като обсебена от някакво злобно животно, Стайлс уби човек, дори Лиъм се опита да убие Скот, който му е алфа. Въпреки че ролята на алфа не му се отдава особено напоследък…

П.П: Нямам обяснение какво му стана на него, лекува се бавно, почти беше убит от бета, а да не споменаваме, че Лидия има голяма дупка в главата и съвсем истеряса.

П.Г: За Лидия честно не се притеснявам. Въпреки че е в психиатрия накрая тя сигурно ще се окаже най-здравомислещия човек от всички. А и си има Периш, който е страховит и супер сладък. Мисля че, всеки си има някой, който да ги подкрепя и заедно ще се справят и с тази пречка.

П.П: Периш, адската хрътка, това не знам как го измислиха, но ме кефи. Мисля че най-интересното предстой.

П.Г: Ясно е, че сериала е страхотен и ще се гледа, дано само и занапред идеите им да са все така ами.. креативни.
                                                                                      
The Flash

П.Г: Мразя Зуум! Това.. нещо успя да обърне живота на Бари из основи. А сега и Харисън Уелс (от втората планета) ще действа срещу него?

П.П: Да, а аз таях надежди, че Хари ще е от добрите, въпреки че си има причини. Стана толкова объркано - Земя 2, злодеи, които искат да убият Бари. Защо?!

П.Г: И това, което е най-кофти е, че докато се опитваше да спре тези metahumans, Бари загуби единствената му до този момент яка приятелка.

П.П: И точно, когато той почти и каза всичко, но май е по-добре да я държи далеч от всичко „това“.

П.Г: Тук ще се съглася с теб. Като историята с Айрис наново – ако беше казал на Пати можеше да я постави в още по-голяма опасност. Не, че това, което и се случи беше малко де.

П.П: Не съм сигурна дали ще стане повече освен идеите, които досега са положени, но въпреки това ми е интересно.

П.Г: Харесва ми идеята зад експлозията и цялата тази работа със силите, но първи сезон, когато всичко беше  много по-опростено каче ли повече ми харесваше. 

Ако искате може да проверите част първа, където моите сериали бяха – The Shannara Chronicles & DC’s Legends of Tomorrow. Линк може да откриете ТУК.
А на Памела сериалите бяха – Shadowhunters & The Magicians. Линк към нейният пост може да откриете ТУК.
Надяваме се да ви е харесала идеята ни за дискусия на тема сериали и много ще се радваме, ако споделите мнението си с нас долу в коментарите.

Коментари

  1. Очаквах този пост с нетърпение зардаи Teen Wolf частта, просто другото не го гледам. Чудесни коментари както винаги и съм съгласна с всичко без това за Пе/ариш и Лидия. Съжалявам ама Лидия и Стайлс > всички други хора които може да са с тях. Дори и да са само приятели пак са много яки. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много ship-вам Стайлс и Лидия и то не само като приятели, но понеже не на там вървят нещата, а и сега Лидия си има адската хрътка. Иначе знам, че ти не си голяма фенка на Париш ;д Благодаря ти ^^

      Изтриване

Публикуване на коментар